Automatisering

Världen över satsas det gigantiska summor på att effektivisera och automatisera, inte minst i tillverknings- och förpackningsindustrin. Nya innovationer och lösningar utvecklas ständigt i en allt snabbare takt.

Orsaken till att automatiseringen prioriteras så stort, är förstås att det ger en effektivare och därmed billigare produktion. Men det medför också att många tunga och farliga jobb kan ske utan att människor riskerar att skadas.

Racktech sparar pengar åt dig

Står du och ditt företag i begrepp att effektivisera? Söker ni efter en lösning på en smartare produktion? Eller behöver ni kanske optimera ett befintligt system? Vill du förvandla en dyr produktion till en kostnadseffektiv lösning?

Då kan du med förtroende vända dig till oss. Vare sig det gäller en ensam arbetsstation, eller ett helt automationssystem, hittar du både kunnandet, produkterna och den vänliga servicekänslan hos oss. Du kan köpa en enda kulskruv av oss, eller anlita oss för att ta hand om hela din automatiseringsprocess – och allt däremellan.

Våra specialområden

Hos oss hittar du enskilda komponenter, såväl som hela system för automatisering. Vi är specialiserade inom följande områden:

  • Linjärteknik
  • Pneumatik
  • Skruvteknik
  • Vibrationsmatare
  • Transportband
  • Lyftpelare

Tillsammans med dig utgår vi från din idé, diskuterar och planerar oss fram till en lösning som känns vettig och prisvärd.

När beslutet väl är taget, brukar vi människor fungera på det sätt, att vi vill ha det gjort så fort det är möjligt. Och för att korta ner leveranstider så mycket det är möjligt, håller vi ett rejält lager och ett brett utbud av produkter. Allt för att du inte ska behöva vänta.

Kontakta oss idag!

Står du och ditt företag inför behovet av förändring? Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att komma igång! Kontakta oss här.

kulskruv

Klicka här för att ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift